Arrangementer

Arrangementer

Åpent verksted og markedsdager

Med jevne mellomrom inviterer vi til åpent verksted og markedsdager i Keiserdalen. Da vil snekkerverkstedet være åpent med produkter til salgs. Om du har møbler som du vurderer å få reparert, kan du gjerne ta med deg disse slik at vi kan ta en titt på hva som kreves. Bruktboden vår "Keiserens brukte" vil være åpen under markedsdagene. Avhengig av sesongene kan det også hende at vi har til salgs noe av det vi kan dyrke og høste i Keiserdalen.


Våre første markedsdager ble arrangert 14.-17. august 2019. Kommende markedsdager vil annonseres her og på Facebook-siden vår.Neste arrangement:

Åpent verksted og juleutsalg

I november og desember er vi mye på verkstedet og det er muligheter for å komme innom og ta et titt på juleutsalget vårt. Vi annonserer noen åpningstider i utvalgte helger, men det er også mulig å komme innom etter avtale. Da er det bare å ta kontakt per sms eller e-post som dere finner under kontaktinformasjon på disse nettsidene.


Lørdag 12.des og søndag 13.des har vi åpent fra kl.11 til kl.16. 


Her på tunet har vi god plass til å holde avstand og å hindre smittespredning. Om det skulle bli noen minutters ventetid for å komme inn i verkstedet, har vi fyr i bålpanna utenfor og kaffe på kjelen. 


I utsalget kan du finne ulike adventsstaker, julepynt, mange ulike og unike fjøler, kjepphester og fin bjørkeved.


I forbindelse med juleutsalget, har vi delt en byggeoppskrift på juletre. Denne kan du finne ved å følge linken nedenfor.


For å se produkter og priseksempler på det vi har til salgs, kan du følge denne linken.


Kurs

I framtida ønsker vi å arrangere ulike kurs i Keiserdalen. De tre kursene som er nevnt her, er eksempler på kurs vi ser for oss å tilby. Ta gjerne kontakt hvis du synes at dette høres interessant ut slik at vi vet litt mer om interessen og har mulighet til å kontakte deg når aktuelle kurs arrangeres i framtida.
Skolepakker

Keiserdalen Bruk har allerede vært vertsskap for mange skogdager for elever ved Møbelsnekkerskolen på Mysen. I høst fikk vi også besøk av snekkerelever ved Edvard Munch videregående skole. Vi ønsker å tilby skreddersydde opplegg for klasser og grupper av elever. Vi vil legge ut mer informasjon om hva vi kan tilby og vil gjerne ha tilbakemeldinger om behov og interesse. Har du innspill og forslag, er det bare å ta kontakt med oss.


Keiserdalen er et unikt sted for å lære om skogen som naturmiljø og fornybar ressurs, om norske tresorter  og deres egenskaper, utseende, bruk, utbredelse og historie, om kretsløpet i naturen, om treet som materiale og om møbelsnekring som håndverk og kulturarv.