Arrangementer

Arrangementer

Åpent verksted og markedsdager

Med jevne mellomrom inviterer vi til åpent verksted og markedsdager i Keiserdalen. Da vil snekkerverkstedet være åpent med produkter til salgs. Om du har møbler som du vurderer å få reparert, kan du gjerne ta med deg disse slik at vi kan ta en titt på hva som kreves. Bruktboden vår "Keiserens brukte" vil være åpen under markedsdagene. Avhengig av sesongene kan det også hende at vi har til salgs noe av det vi kan dyrke og høste i Keiserdalen.


Våre første markedsdager ble arrangert 14.-17. august 2019. Kommende markedsdager vil annonseres her og på Facebook-siden vår.


Neste arrangement:

Vi planlegger å ha julemarked i november og desemper i 2022. Siste arrangement:

Julemarked 2021

I november og desember er vi mye på verkstedet og vi inviterer til julemarked søndag 21.november og søndag 5.desember. Begge dager vil vi holde åpent fra kl.12 til k.16. Det er også mulig å komme innom etter avtale. Da er det bare å ta kontakt per sms eller e-post som dere finner under kontaktinformasjon på disse nettsidene.


I utsalget kan du blant annet finne adventsstaker, julepynt og mange unike fjøler. I sosiale medier vil vi dele bilder av hva vi har til salgs. Det er også mulig å nyte noe varmt å drikke og noe hjemmebakst ved bålpanna. Vi håper mange vil ta turen og finne skogens ro midt i julestria.


I forbindelse med juleutsalget, har vi delt en byggeoppskrift på et lite juletre. Denne kan du finne ved å følge linken nedenfor. På julemerkadet vil det også være et byggesett til salgs med materialer til å bygge dette juletreet.


For å se tidligere eksempler på produkter og priser på det vi har til salgs, kan du også følge denne linken.


Kurs

I framtida ønsker vi å arrangere ulike kurs i Keiserdalen. De tre kursene som er nevnt her, er eksempler på kurs vi ser for oss å tilby. Ta gjerne kontakt hvis du synes at dette høres interessant ut slik at vi vet litt mer om interessen og har mulighet til å kontakte deg når aktuelle kurs arrangeres i framtida.
Skolepakker

Keiserdalen Bruk har allerede vært vertsskap for mange skogdager for elever ved Møbelsnekkerskolen på Mysen. I høst fikk vi også besøk av snekkerelever ved Edvard Munch videregående skole. Vi ønsker å tilby skreddersydde opplegg for klasser og grupper av elever. Vi vil legge ut mer informasjon om hva vi kan tilby og vil gjerne ha tilbakemeldinger om behov og interesse. Har du innspill og forslag, er det bare å ta kontakt med oss.


Keiserdalen er et unikt sted for å lære om skogen som naturmiljø og fornybar ressurs, om norske tresorter  og deres egenskaper, utseende, bruk, utbredelse og historie, om kretsløpet i naturen, om treet som materiale og om møbelsnekring som håndverk og kulturarv.