Bilder av mindre produkter til salgs

Bilder og priseksempler på mindre produkter som er tilgjengelig for salg i verkstedet

Nedenfor ser du bilder av mindre produkter som eksempler på hva vi har til sagls når det er åpent verksted i Keiserdalen. Dette er ulike gjenstander vi har lagd her i verstedet og som stort sett vil være tilgjengelige for salg eller bestilling om du tar kontakt med oss også utenom annonserte åpningstider i verkstedet. For å avtale å komme innom for en titt eller for bestilling av produkter, kan du ta kontakt på telefon eller e-post. Kontaktinformasjon finner du i menyen på toppen på denne nettsida.

Benken Stødig har vi til sagls og lager også på bestilling. Denne koster fra kr. 2500 og oppover avhengig av størrelse og utforming. Du kan også lese mer om benken her.

Adventsstaker


De runde adventsstakene koster fra kr. 425. Adventstakene som er mer organisk utformet koster fra kr. 400 til kr. 950 avhengig av utforming og størrelse.

 

Fjøler


Vi lager en rekke ulike fjøler. De minste fjølene til å legge en liten brødskive på, koster fra kr.140 (men vi har ofte tilbud på et sett av flere) og de største fjølene med en mer organisk utforming er prissatt ut fra størrelse og emne. De minste og enkleste koster fra kr. 200 mens de største og mest spesielle koster omkring kr.800-900. 

Julepynt


Nedenfor ser du bilder ulik julepynt vi har til salgs. Som eksempler på pris, koster eikenøttene og nissene fra kr. 240. Julekuler koster fra kr. 280 og juletrærne koster fra kr. 340.