Snekkerverksted

Snekkerverksted

Snekkerverkstedet åpnet i august 2019.


I verkstedet vil vi produsere egne møbler og produkter for salg, tegne møbler og interiør, snekre på oppdrag og reparere møbler som trenger å bli satt i stand. I vår egen produksjon vil vi i hovedsak fokusere på å lage bord, benker og hagemøbler. Ved siden av møbler, lager vi også midre produkter for salg, som dreide boller og smykker i tre. Det blir utsalg og åpent verksted på markedsdager som annonseres på nettsidene våre. Ut over det kan du komme innom etter avtale. 


Nedenfor vil vi presentere møbler vi har for salg eller kan produsere på bestilling. 


Du finner også en link videre til hagesnekkeren nedenfor. Der kan du lese mer om hagesnekring i Keiserdalen.

Bilde kommer snart.

Vi utvikler for tiden noen unike hagebenker. Prototypen er klar og når de første benkene er klare for salg, vil vil legge ut bilder her. Benkeplatene på disse hagebenkene er skåret av store grener fra alm og ask. Asketrærne er fra nærmiljet og almetrærne har levd et liv på Bygdø kongsgård. Grenenes form og tegninger har bestemt utformingen av benkeplatene. Den enkle konstruksjonen og understellet er inspirert av en gammel melkekrakk med ben som er trukket gjennom benkeplata. Som ben har vi brukt staur fra Keiserdalen. For å kunne stå ute er disse bena brent i overflaten. Dette er en gammel teknikk for å unngå råte. Slik bæres de enkle benkeplatene med en stødig og gammel estetikk - og ikke én benk er lik den andre. 


Et emne er noe som kan bli til noe, men det er ikke sjelden at vi som snekkere står med et emne i hendene og tenker at dette emnet egentlig er mest vakkert slik det er. Med disse benkene har vi lyst til at vakre emner skal få oppmerksomheten. 

Navn (kommer snart)

Her finner du oss

Keiserdalen Bruk

Keiserdalen 16, 1592 Våler i Østfold

sveina@keiserdalen.no

gina@keiserdalen.no

Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram


Gör vad ditt hjärta lyster. Till det du har lust, har du lycka.


Carl von Linné