Arrangementer

Arrangementer

Åpent verksted og markedsdager

Med jevne mellomrom inviterer vi til åpent verksted og markedsdager i Keiserdalen. Da vil snekkerverkstedet være åpent med produkter til salgs. Om du har møbler som du vurderer å få reparert, kan du gjerne ta med deg disse slik at vi kan ta en titt på hva som kreves. Bruktboden vår "Keiserens brukte" vil være åpen under markedsdagene. Avhengig av sesongene kan det også hende at vi har til salgs noe av det vi kan dyrke og høste i Keiserdalen.


Våre første markedsdager ble arrangert 14.-17. august kl. 12.00 og 18.00. Kommende markedsdager vil annonseres her og på Facebook-siden vår.

Kurs

I framtida ønsker vi å arrangere ulike kurs i Keiserdalen. De tre kursene som er nevnt her, er eksempler på kurs vi ser for oss å tilby. Ta gjerne kontakt hvis du synes at dette høres interessant ut slik at vi vet litt mer om interessen og har mulighet til å kontakte deg når aktuelle kurs arrangeres i framtida.
Skolepakker

Keiserdalen Bruk har allerede vært vertsskap for mange skogdager for elever ved Møbelsnekkerskolen på Mysen. I høst fikk vi også besøk av snekkerelever ved Edvard Munch videregående skole. Vi ønsker å tilby skreddersydde opplegg for klasser og grupper av elever. Vi vil legge ut mer informasjon om hva vi kan tilby og vil gjerne ha tilbakemeldinger om behov og interesse. Har du innspill og forslag, er det bare å ta kontakt med oss.


Keiserdalen er et unikt sted for å lære om skogen som naturmiljø og fornybar ressurs, om norske tresorter  og deres egenskaper, utseende, bruk, utbredelse og historie, om kretsløpet i naturen, om treet som materiale og om møbelsnekring som håndverk og kulturarv.

Her finner du oss

Keiserdalen Bruk

Keiserdalen 16, 1592 Våler i Østfold

sveina@keiserdalen.no

gina@keiserdalen.no

Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram


Gör vad ditt hjärta lyster. Till det du har lust, har du lycka.


Carl von Linné